PSI Audio EXD driver

Woensdag 14 april 2021, 10:56 • 273 keer gelezen
PSI Audio EXD driver

PSI Audio heeft een geheel nieuw type driver ontwikkeld voor de nieuwste update van de drieweg-luidspreker A25-M. De Extended Dome-driver, of EXD, combineert de voordelen van zowel dome- als conusdrivers en elimineert de nadelen. Het resultaat is een krachtige, maar lichte driver met een grote bandbreedte en een snelle respons. De EXD overbrugt perfect de kloof tussen de laagfrequent woofer en hoogfrequent tweeter en zorgt voor een unieke luisterervaring.


REF10 SE120 - Fantastic Feedback

Dinsdag 13 april 2021, 16:55 • 444 keer gelezen
REF10 SE120 - Fantastic Feedback Vanaf de introductie genereert de Mutec REF10 SE120 een stortvloed aan enthousiaste reacties. De audiopers prees deze ultieme referentieklok van 10 MHz zonder uitzondering:

"Met de REF10 SE120 was de verbetering behoorlijk dramatisch.''
Jules Standen, gearslutz.com

"Dankzij het ultraprecieze 10 MHz kloksignaal, blijkt de ‚Special Edition 'de ultieme geluidsoptimalisatie te zijn voor elk compatibel digitaal systeem."
Harald Wittig, FIDELITY

HiFi+: ATC SCM7 stand-mount loudspeaker

Woensdag 07 april 2021, 12:30 • 310 keer gelezen
HiFi+: ATC SCM7 stand-mount loudspeaker

Deze maand heeft Jason Kennedy van HiFi+ de ATC SCM7 getest en zijn bevindingen op "papier" gezet. Het zal geen verrassing zijn dat ook deze review erg positief uitpakte. De tekst is Engelstalig.

De conclusie komt vrijvertaald hier op neer:
De ATC SCM7 heeft veel energie nodig maar levert  in ruil een opmerkelijk schoon geluid. Elke keer dat ik ze gebruikte bleek de neiging om het volume hoger te zetten onweerstaanbaar. Het is eenvoudig om van de SCM7 te genieten omdat ze zoveel details in de muziek onthullen.


Audio bij de film The Life Ahead

Maandag 15 maart 2021, 16:00 • 842 keer gelezen
Audio bij de film The Life Ahead Geluidsmixer Maurizio Argentieri vertrouwt op toekomstbestendige Metric Halo interfaces voor de veelgeprezen Sophia Loren-film, The Life Ahead.

Safety Harbor, Florida - Maart 2021:  In The Life Ahead speelt de gevierde actrice Sophia Loren een rol waarvan velen voorspellen dat het haar weer een Oscar zal opleveren. Critici hebben The Life Ahead geprezen als een van de beste films van het jaar.