Daft Studios kiest voor ATC

Woensdag 09 januari 2019, 10:09 • 102 keer gelezen
Daft Studios kiest voor ATC Deze maand verzond het Belgische Daft Studio's een mailing met de volgende tekst:
 
Considered among the finest reference monitors in the world, ATC SCM45A's are trusted by George Massenburg, Chuck Ainlay, Nathaniel Kunkel, and many other world-renowned engineers. These monitors will make your job as a producer/mixer a lot easier. You just hear every detail and the midrange is stupendous. Come and check them out at Daft Studios!

De SCM45A Pro monitors zijn geleverd via onze Belgische dealer iDeal Audio.

Review Lynx Aurora (n) door Pro Sound News

Vrijdag 09 november 2018, 16:20 • 374 keer gelezen
Review Lynx Aurora (n) door Pro Sound News

Iedereen die behoefte heeft aan een compromisloze interface met een grote en groeiende keuze aan interface-opties, zou de Aurora (n) sterk moeten overwegen. Hij zal je zeker niet teleurstellen.

Russ Long, Sep 24, 2018

De Aurora (n) is het nieuwste product van Lynx Studio Technology. Als Aurora-gebruiker (de Aurora 8 is sinds de release in 2006 mijn belangrijkste converter), kon ik niet wachten om te zien wat het volgende hoofdstuk van Lynx's nalatenschap zou onthullen.


Boris Blank produceert op PSI Audio A21-M

Maandag 15 oktober 2018, 15:13 • 720 keer gelezen
Boris Blank produceert op PSI Audio A21-M

Het is een bekend fenomeen dat pro audio en Hifi steeds dichter naar elkaar toeschuiven. Zo maakte Benchmark Media jarenlang DA converters voor de pro markt maar richt men zich met hun DAC3 en HPA4 nu voornamelijk op de consumentenmarkt.  Terwijl deze beide producten zeker niet in de audiostudio zouden misstaan. Wij presenteren wij ons, om die reden, steeds vaker op Hifi shows. Een grootste gemene deler, als het gaat om demomateriaal, zijn de tracks van Yello. Die zijn zo fenomeenaal nauwkeurig geproduceerd dat zo'n beetje elke audio-installatie er beter door gaat klinken.


Trinnov MC AoIP: 64 kanalen AES67 en Dante

Vrijdag 31 augustus 2018, 11:31 • 753 keer gelezen
Trinnov MC AoIP: 64 kanalen AES67 en Dante

Op IBC Amsterdam toont Trinnov hun nieuwe High Channel Count (HCC) en Audio over IP oplossingen.

Trinnov, marktleider op het gebied van Digital Room Optimizing, heeft haar multi-channel lijn (MC) uitgebreid met een tweetal High Channel Count modellen. Naast de MADI versie zijn nu ook twee AoIP uitvoeringen verkrijgbaar op basis van AES67 en Dante.