3FM DJ Paul Rabbering kiest voor SCM45A Pro

Maandag 18 juli 2016, 21:13 • 204 keer gelezen
3FM DJ Paul Rabbering kiest voor SCM45A Pro De meeste mensen kennen Paul Rabbering van zijn vaste middagprogramma op 3FM. Maar als voice-over is hij ook bijna dagelijks te horen in promo's en vooraankondigen op de NPO televisiezenders. En als je hem daarvan niet herinnert, dan wellicht van de 2015 3FM Serious Request actie waarbij hij, tezamen met Giel Beelen en Domien Verschuuren, een aantal dagen doorbracht in het bekende glazen huis.

Artnovion Acoustic Design

Donderdag 14 juli 2016, 17:53 • 316 keer gelezen
Artnovion Acoustic Design Met trots laten we weten dat we de vertegenwoordiging hebben verkregen van Artnovion. Dit jonge akoestiekmerk heeft in twee jaar tijd een indrukwekkende collectie opgebouwd. Het assortiment van Artnovion kent drie productlijnen: Pro Audio, High-End en Architecture & Engineering. Met de Pro Audio lijn richt Artnovion zich op de audiostudio. Het High-End programma is interessant voor de huiskamer. De Architecture & Engineeringlijn biedt oplossingen voor openbare ruimtes. Maar er kan natuurlijk naar believen gemixt worden.

Helios ook dit jaar op de X-fi Audioshow

Woensdag 13 juli 2016, 15:39 • 242 keer gelezen
Helios ook dit jaar op de X-fi Audioshow

We schreven het al vaker, pro audio en Hifi komen steeds dichter bij elkaar. Werd vroeger alleen in studioruimtes aandacht besteed aan akoestiek, tegenwoordig is dit thuis ook steeds vaker een punt van aandacht. En niet zelden worden consumentvriendelijke uitvoeringen van pro audiomonitoren toegepast in de woonkamer. Omgekeerd worden in de studio versterkers en digitaal/analoog-converters gebruikt die aanvankelijk voor de hifi-markt waren ontwikkeld. Het is daarom niet vreemd dat wij als pro audiobedrijf ook dit jaar weer acte de présence geven op de X-Fi Audioshow in Veldhoven.

In zaal 46 tonen we de merken:
-       Artnovion, betaalbare Design Akoestiek *
-       ATC, Studio Grade Loudspeakers & Electronics *
-       Benchmark Media, AHB2 en DAC2
-       Lynx ST, Hilo AD- en DA converter
-       MUTEC MC-series, Clocks & Re-Clockers *
-       PSI Audio AVAA, Active Bass Absorbers *

* Wordt gedemonstreerd.

Daarnaast bereiden we een aantal zeer interessante seminars voor waarover we u binnenkort meer laten weten.

Zorg dat u deze interessante show niet mist en zet de data 24 en 25 september 2016 in uw agenda.


ATC SCM19A Review in Hi-Fi Choice

Maandag 11 juli 2016, 12:23 • 268 keer gelezen
ATC SCM19A Review in Hi-Fi Choice

"If you really want to hear what your music collection sounds like, look no further"

Het Engelse Hifi Choice heeft de onlangs op de markt gebrachte ATC SCM19AT getest en besproken. Dit is wat zij er onder andere over zeggen:
"Clearly shot through with the solid engineering and acoustic expertise loved by fans of ATC around the world, the SCM19A is an important and effective addition to the company's extensive domestic lineup. Used in anger with high octane rock it will make most similarly sized passive floorstanders sound somewhat flat and loose. But it does the delicate stuff with great care and finesse as well. A better advert for properly implemented active design at a relatively sane price I've yet to hear."

David Vivian, Hi-Fi Choice August 2016.